مشايي گفت: هزار نقطه به عنوان مناطق نمونه گردشگري تصويب شده که مطالعات 500 منطقه انجام شده و مطالعات 400 منطقه نيز آغاز شده است.
مشايي با اشاره به آمادگي بانک پاسارگاد براي سرمايهگذاري در تخت جمشيد تصريح کرد: بايد يک سرمايه گذاري چند ميلياردي در تخت جمشيد انجام شود و کيلومترها محدوده اين اثر تحت تاثير تخت جمشيد باشد.
وي با بيان اينکه ما ظرفيتهاي بسياري براي سرمايهگذاري در کشور داريم تصريح کرد: همان چند اثر فرهنگي محدوده تخت جمشيد نيازمند سرمايهگذاري ميليارد دلاري است.
مشايي با بيان اينکه ما نياز به جايي داريم که حلقه اتصال ملت و بخش خصوصي به دولت در گردشگري باشد، گفت: شرکت سرمايهگذاري گردشگري يکي از حلقه هاي مفقوده بود و ميتواند به عنوان حلقه اي سرمايه سهامداران را جلب کند.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي با اشاره به اينکه ما بايد فضا را به سمت سرمايه گذاري خارجي پيش ببريم گفت: اين شرکت بايد فضا را به گونهاي پيش ببرد که از سهم هيچ يک از مردم ايران غافل نشود.
وي تصريح کرد: ميراث فرهنگي و صنايع دستي ما نيز ظرفيت هاي بزرگي براي سرمايهگذاري دارد و اين اقدام به تنهايي از دست دولت ساخته نيست و بايد ارزش افزوده براي بافتها و آثار تاريخي تعريف کنيم.
معاون رئيس جمهور افزود: ما بايد زندگي را به آثار تاريخي بازگردانيم. وقتي که آثار تاريخي در متن زندگي مردم وجود داشته باشد ارزش افزوده پيدا ميکند.
مشايي با بيان اينکه صنايعدستي ما توجيه اقتصادي بالايي دارد، افزود: اشکال کار اين است که چرخه توليد تا بازار برقرار نيست ما بايد بازار دائمي صنايع دستي را در بيشتر جهان داشته باشيم اين موضوع توجيه اقتصادي دارد و البته نيازمند سرمايهگذاري دولت است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي با اشاره به ضرورت احداث بازارچههاي صنايع دستي تصريح کرد: ما بايد در هر منطقه شهر تهران يک بازارچه صنايع دستي داشته باشيم.
وي با اشاره به ضرورت فعاليت موسسه ميراث فرهنگي و گردشگري در بخشهاي مورد نياز تصريح کرد: ما نياز به هلدينگ سرمايهگذاري در ساخت و ساز گردشگري، ميراث فرهنگي و صنايع دستي داريم./105
انتهای پیام/